Douane specialist entrepot C

De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. beschikt over een douanevergunning van het type entrepot C. Dit kan voor u als klant veel voordeel opleveren als u producten importeert naar Nederland. Ook het exporteren van uw producten buiten de Europese Gemeenschap wordt hierdoor vergemakkelijkt.

Uitgestelde betaling

Eén van de voordelen is uitgestelde betaling van invoerrechten en BTW. Doordat uw goederen opgeslagen worden in het douane-entrepot van De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. hoeft u ten tijde van de opslag de invoerrechten en BTW nog niet te voldoen.

Fiscaal vertegenwoordiger

Onze douanefaciliteiten verlenen wij alleen in combinatie met de inslag/opslag/uitslag/handling etc. van goederen. In dit kader kan De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. tevens als fiscaal of beperkt fiscaal vertegenwoordiger optreden.

Goederen kunnen bij De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. worden opgeslagen onder Entrepot type C. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op in de verwerking van goederen die onder het douaneverkeer vallen, omdat de aangifte van invoerrechten en BTW maandelijks achteraf kan geschieden. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn door:

• Beheer van de invoercertificaten en het verzorgen van de overige oorsprongscertificaten.
• Inklaren op auto, waardoor de eigenaar snel over zijn eigen goederen kan beschikken.
• Het opmaken van alle exportdocumenten.

Wilt u meer weten over dit specifieke onderwerp? 
Neem dan contact met ons op: wij leggen u er graag alles over uit.

Neem contact op!