De Poel Koel- en Vrieshuis Surhuisterveen

De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. is een koel- en vrieshuis met een opslagcapaciteit van 18.000 pallets. Gelegen in Surhuisterveen aan de A7 tussen Drachten en Groningen. Onze speerpunten zijn:

  • Service
  • Kwaliteit
  • Hygiëne
  • Betrouwbaarheid

Er zijn 7 koel- en vriescellen beschikbaar waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar kan worden geregeld. Wij beschikken over hoogwaardige installaties om de kwaliteit van uw product op peil te houden.

Naast opslag zijn wij gespecialiseerd in groupage voor verschillende transporteurs in de omgeving, waardoor snel, accuraat en eenvoudig in één route gelost kan worden door heel Europa.

Wij kunnen u een uitgebreid scala aan mogelijkheden bieden, bijvoorbeeld het palletiseren, sorteren, wikkelen, bulk laden in containers, lossen bulkcontainers op pallets, orderpicking op colliniveau, etc. Uniek, De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. beschikt over een douanevergunning van het type entrepot C.

De Poel Koel- & Vrieshuis B.V. heeft inmiddels het vertrouwen gekregen van veel bedrijven. Uw voorraad is bij ons in vertrouwde handen. Als uw logistieke partner proberen wij ons altijd zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen en producten van de klant. 

Handle with care

wij dragen niet alleen zorg voor de producten maar houden ook graag nauw contact met de klant. Niet alleen via de mail maar het liefst ook telefonisch. Er gaat niets boven goede communicatie, dat is iets wat tegenwoordig bij velen uit de gratie dreigt te raken. Persoonlijk contact is nog altijd het beste contact maar is voor vele klanten van ons buiten Europa natuurlijk lastig. Dat bakje koffie gaat immers niet per mail.

Wij nemen u een zorg uit handen zodat u alle tijd heeft om u te richten op uw kernactiviteiten.